Tinktúra voskovej mory, kto si vzal? Potrebujete spätnú väzbu.

Našiel som informácie o tejto tinktúre. Rád by som skúsil. Je všetko také dobré, ako sa hovorí?

Wax Moth je známy ničiteľ medových úľov. Existencia tohto motýľa opäť svedčí o harmónii v prírode. Vosková hmla (alebo vosková hmla) môže nielen zničiť celú rodinu včiel medonosných, ale môže tiež prospieť osobe a zachrániť ho pred početnými chorobami. Je ťažké kúpiť voskovú tinktúru na Ukrajine v lekárňach, pretože výroba týchto tinktúr je veľmi úzko spojená s včelárstvom..

Vzhľad voskových motýľov v úľoch

Vosková hmla sa usadzuje v rámci voštín, kladie vajíčka, z ktorých sa vyliahnu biele červy. Ako červy rastú, jedia pohyby, jedia vosk a môžu úplne zničiť včeliu rodinu. Včelári pred bojom s ohniskom pred sezónou plást medu fajčiari sírou.

Škodca sa živí voskom, medom, izolačným materiálom úľov a peľom, ktorý obsahuje veľa vitamínov a aminokyselín. Biologické zloženie voskových motýľov je preto veľmi cenné a obsahuje veľké množstvo zložiek, ktoré človek potrebuje. Pred objednaním tinktúry voskovej mory musíte preštudovať indikácie a použitie tohto zázračného lieku..

MOŽNOSTI VÝROBKU „TINOVANIE POŽIARU VO VODE“:

Vonkajšie ošetrenie oparu, vyrážok a vredov. Tinktúra sa zmieša s Dimexidum a aplikuje sa na boľavé miesto na pár hodín.

Obnovenie oslabenej imunity, najmä u chorých detí so zvýšenou fyzickou aktivitou.

Úľava od stresu a relaxácia.

Možnosť resorpcie jaziev.

Liečba pretrvávajúceho kašľa pre deti.

Tinktúra môže zvýšiť účinnosť.

Zníženie toxikózy v tehotenstve.

Znížte riziko infarktu a srdcových chorôb.

Cukor znižujúci cukor.

Znížené príznaky vegetatívno-vaskulárnej dystónie.

Nástroj pomáha zvyšovať hladinu hemoglobínu a obnovuje krvný obraz.

Ako užívať liek

Terapeutická tinktúra by sa mala užívať po prijatí u ošetrujúceho lekára. Dvadsať kvapiek tinktúry sa zvyčajne zriedi vodou a vypije sa 30 minút pred jedlom niekoľkokrát denne. Dávku si však môžete predpísať individuálne.

AKO KÚPIŤ “TINKOVANIE Voskovitých hmlovín”

Liek sa kupuje v špeciálnych včelárskych obchodoch alebo od profesionálnych včelárov, ktorí majú včelíny a sú opatrní pri výrobe medu a ďalších včelárskych výrobkov. Tinktúru z voskovej meny si môžete kúpiť v Kyjeve v našom obchode s medom.

Ako sa vyrába tinktúra?

Na tento prípravok sa zbierajú veľké larvy voskových červov až do dvoch centimetrov. Malé nezrelé larvy sa nepoužívajú, pretože stále nemajú toľko vitamínov a aminokyselín ako u dospelých. Oheň je naplnený alkoholom (pomer 1:10) a ponechaný na chladnom mieste po dobu 8 až 10 dní. Každý deň by sa mala nádoba pretrepať a dobre premiešať s larvami s alkoholom, aby sa dosiahla lepšia koncentrácia. Po ukončení expozície sa musí tinktúra filtrovať a uchovávať v chladničke.

KONTRAINDIKÁCIE NA POUŽITIE

Tinktúra voskovej mory by sa nemala užívať perorálne, ak ste alergický na tinktúry a včelárske výrobky. Tiež sa neodporúča používať liek na vredy, hepatitídu a pankreatitídu. Nemôžete brať ľudí, ktorí sú kontraindikovaní v používaní alkoholu, pretože liek sa vyrába na základe alkoholu. Použitie tinktúr s antibiotikami nie je dovolené.

Použitie deťmi a ženami na správnom mieste

Tinktúru vosku ognevka užívajú deti od siedmich rokov na liečbu bronchiálnych ochorení. Výpočet tinktúry sa vykonáva týmto spôsobom: jedna kvapka na počet rokov. To znamená, že dávka pre dieťa siedmich rokov bude sedem kvapiek.

Tehotné ženy používajú extrakt z lariev voskovej mory, ktorý má nižšiu koncentráciu ako tinktúra. Extrakt im pomáha lepšie tolerovať toxikózu alebo úplne odstraňuje jej príznaky..

Ognevka vosková skúška a kontraindikácie

Tinktúra lariev voskovej mory je tradičný liek, ktorý sa používa na liečenie veľkého počtu chorôb a na posilnenie imunity. Ak čítate recenzie na fóre o tomto lieku, zoznam ochorení, s ktorými tinktúra voskovej mory zvláda, je jednoducho neobmedzený: tuberkulóza, sexuálna impotencia, gastritída, vredy, medzistavcové prietrže, migrény, sínusitída, bronchitída, polycystická choroba. Existuje naozaj všeliek na všetky choroby alebo je to len ďalšie šarlatánstvo, poďme na to.

Čo je voskový mol

Ognevka vosková mol, mol, melanón, včelí mol, kašeľ, všetky tieto názvy sa vzťahujú na rovnaký hmyz. Vosková moľa - melónový motýľ z rodiny voskových můr, ľije všade s výnimkou regiónov s drsnou klímou v úľoch divých a domácich včiel. Dĺžka dospelého motýľa sa pohybuje medzi 2 až 4 cm, predné krídla majú tmavohnedú farbu, zadné krídla sú svetlejšie. Perorálny aparát dospelej mory nemá proboscis, preto nemôže konzumovať žiadne jedlo a životná aktivita je podporovaná akumulovanými látkami. V dospelosti ženy nežijú dlhšie ako 12 dní, ale muži 26.

Motýľ kladie vajíčka, ktoré sa po 7 dňoch premenia na larvy chobotnice mory so žltkastou hlavou a miniatúrnymi rozmermi 1 mm. Ako rastie, dĺžka tela húsenice dosahuje 2 cm. Celé obdobie larvy sa živí životne dôležitými produktmi včiel: voskom, peľom, kráľovskou želé. Podľa včelárov je jedna melonella larva schopná zničiť niekoľko stoviek včelích buniek a pri veľkej infekcii včelstiev včelské kolónie oslabujú alebo umierajú..

Zloženie a vlastnosti tinktúry voskovej mory

Tinktúra voskovej mory sa pripravuje z lariev motýľa. Dospelí sa nepoužívajú na prípravu liečiva. Distribútori tinktúry lariev motýľov sa domnievajú, že prospešné vlastnosti húsenice sú dôsledkom vysokého obsahu biologických látok, ktoré sa hromadí, jedia včelie produkty vrátane vosku. Zloženie extraktu z voskovej mole obsahuje tieto zložky:

  • asi 20 aminokyselín, z ktorých niektoré sú nenahraditeľné, to znamená, že ich ľudské telo nedokáže samo produkovať;
  • enzým ceráza - zložka na rozklad vosku má deštruktívny účinok na membránu tuberkulóznych baktérií;
  • účinné látky, ktoré inhibujú vírusy;
  • stopové prvky stimulujúce rast buniek.
Tinktúra ohňa

Liečivo bolo pôvodne určené na komplexnú liečbu spotreby. Následne sa tinktúra začala propagovať ako alternatívne liečivo na liečenie tuberkulózy bez lekárskeho ošetrenia a ako terapeutické činidlo na liečenie takých ochorení, ako sú:

  • choroby dýchacieho systému;
  • oslabená imunita;
  • ischemická choroba srdca, infarkt myokardu, ateroskleróza;
  • ženská neplodnosť;
  • mužská sexuálna impotencia;
  • phlebeurysm;
  • ochorenie nervového systému;
  • anémia, leukémia;
  • gastritída, pankreatitída, vredy;
  • obdobie zotavenia po chirurgickom zákroku.

Na základe výťažku lariev voskovej mory je liek Okoved k dispozícii na liečenie chorôb a prevenciu očných chorôb a na obnovenie zraku. Tinktúra voskovej mory sa odporúča nielen pre chorých, ale aj zdravých ľudí, ktorí vedú aktívny životný štýl. Nástroj zlepšuje výkon, zvyšuje vytrvalosť, pomáha svalovým tkanivám zotaviť sa rýchlo po fyzickej námahe. Tvorcovia tinktúry nezabudli na ľudí, ktorí sa zaoberajú mentálnou prácou. Pravidelné používanie produktu zlepšuje pamäť, koncentráciu, vytrvalosť. Vzhľadom na indikácie pre použitie je výťažok z lariev molvy potrebný pre takmer každého.

Dejiny vzniku exotických tinktúr

Podľa legiend sa tinktúra lariev voskovej mory používala pred mnohými storočiami v Japonsku, Číne, Rusku a starovekom Grécku. Prvým, kto začal skúmať voskovú mol, bola Ilja Mechnikov. Jeho výskum pokračoval sovietsky homeopat S.A. Mukhin, ktorý údajne vlastní objav enzýmu cerase, potvrdenie anti-tuberkulózneho účinku lariev. Doktor zomrel v roku 1981 a jeho obušok vyzdvihol Spiridonov, Kondrashov, Rachkov.

Meno homeopatov sa objavuje iba na stránkach miest včelárov, ktorí aktívne propagujú tinktúru s fenomenálnymi vlastnosťami. Najspoľahlivejší zdroj Wikipedia neobsahuje žiadne informácie o samotnom lekárovi S. A. Mukhinovi ani o jeho úspechoch. S veľkou pravdepodobnosťou je celý príbeh s výskumom tinktúry mlyna ohňom legenda vynájdená na propagáciu tovaru.

Široká verejnosť sa dozvedela o tinktúre začiatkom tohto storočia po uverejnení článku Karneeva v časopise „Včelárstvo“..

Názor lekárov na tinktúru lariev

Všetky recenzie lekárov týkajúce sa extraktu voskovej mory sú jedno. Úradná medicína nevidí predpoklady na liečbu akejkoľvek choroby pomocou tohto nástroja kvôli nedostatku vedecky dokázanej základne. Okrem toho takáto enzýmová ceráza, na ktorú sa odvolávajú tradiční liečitelia, nie je uvedená v klasifikácii enzýmov a jej chemický vzorec nie je vo vedeckých kruhoch známy..

Takéto široké spektrum účinkov lieku je mätúce. A deštruktívny účinok na vírusy, baktérie a zosilňujúci účinok na bunky tela a vplyv na prietok krvi, atď. Výťažok z voskovej mole nemôže obsahovať toľko biologických látok, ako tvrdia výrobcovia. Vysoký obsah stopových prvkov a vitamínov sa môže pochváliť akýmkoľvek farmaceutickým liekom, ktorý bude mať výrazne nižšiu cenu a prítomnosť certifikátu kvality..

Pozitívny účinok získania extraktu lariev molvy na organizmus je spôsobený výlučne účinkom placeba. Keď pacient úprimne verí v zázraky lieku, mozog začne vytvárať vhodné látky a telo začne mechanizmus samoliečenia.

Ak použitie tinktúry voskovej mory nie je v rozpore s liečebným protokolom, lekár môže povoliť používanie ľudových liekov, nie je však oprávnený ju odporučiť a ešte viac ju predpísať..

Dávkovanie, kontraindikácie a cena prostriedkov

Tinktúra lariev voskovej mory sa nevyrába v žiadnom farmakologickom podniku. Jedinými výrobcami sú včelári. Môžete si od nich kúpiť hotový výrobok aj samotné larvy. Výrobok je lekáreň s tmavou tekutinou a plávajúcimi belavými húsenicami. Roztok môže byť 10%, 20%, 30%. Na prípravu 10% tinktúry sa odoberie 10 g lariev, ktoré sú naplnené 100 mg alkoholu 40%, potom je lektvar nalievaný na tmavom mieste po dobu 2 až 3 mesiacov. V posledných rokoch sa tinktúra začala pripravovať nielen z lariev, ale aj z exkrementov molov, pričom sa odvoláva na skutočnosť, že ich zloženie je viac nasýtené ako larvy..

Tinktúra je zvyčajne sprevádzaná návodom na použitie, ktorý zostavuje výrobca, takže odporúčania sa môžu líšiť. V niektorých kontraindikáciách na použitie úplne chýba a liek sa odporúča aj pre tehotné ženy, malé deti. Iní majú vekové obmedzenia. Jedinou vecou, ​​ktorá spája všetkých liečiteľov, je minimálna trojmesačná liečba a dávkovanie lieku: 1 kvapka na jeden žijúci rok. Na stránkach niektorých predajcov sa pri príprave dávky zohľadňuje choroba a telesná hmotnosť.

Cena jednej 50 ml injekčnej liekovky vyrobenej v Altaji začína na 300 rubľov. Na trojmesačný regeneračný kurz sú potrebné najmenej 3 fľaše. Výrobcovia odporúčajú tinktúru na pitie po dobu 6 mesiacov, aby sa dosiahol stabilný výsledok, pre ktorý bude potrebné kúpiť najmenej 6 fliaš.

Recenzie aplikácií

Väčšina recenzií o použití voskových tinktúr zanechávajú návštevníci webových stránok výrobcov, menej často sa správy o fenomenálnom elixire nachádzajú na fórach zameraných na boj proti tuberkulóze..

Olga, 45 rokov: „Môjmu dospelému synovi bola poskytnutá neuspokojivá diagnóza - tuberkulóza, štádium úpadku. Tri mesiace bol liečený v nemocnici, potom bola predpísaná ambulantná liečba. Na internete som našiel článok o liečivých vlastnostiach tinktúry voskovej mory objednaný od včelárov v Altaji. Syn ju berie päť mesiacov, hovorí, že jej stav sa zlepšil. Dúfajme v pozitívnu dynamiku “.

Anna, 35-ročná „Už vás nebaví neustále choré a rozhodla sa pracovať na posilnení imunity. Zavedená výživa - začala jesť viac zeleniny a ovocia, aby obohatila telo vitamínmi, a tiež získala tinktúru včelích motívov na zvýšenie odolnosti proti vírusom. Je daždivý jeseň a na moje prekvapenie som nikdy nezachytil zimu.

Sergey, 40 rokov: „Môj syn má 15 rokov. Posledných 7 rokov je neustále chorý. Každá prechladnutie prechádza do obštrukčnej bronchitídy. Na lôžkovej jednotke ho všetci zamestnanci poznajú tvárou a menom. Miestny pediatr sa obáva, že bronchitída sa môže zmeniť na astmu, a keď je dieťa vo veku dospievania, má stále šancu prekonať túto chorobu. Preto sme všetky svoje úsilie venovali prevencii. Keď som začal hľadať účinný liek na liečbu bronchitídy, narazil som na správu na fóre osoby s rovnakými problémami ako môj syn. Povedal, ako sa mu podarilo poraziť chorobu pomocou tinktúry voskovej mory. Okamžite bolo objednaných 7 fliaš, aby stačilo na cestu. Synovi nebol ukázaný obsah fľaše a húsenice boli odstránené. Od začiatku tinktúry to boli 3 mesiace. Nedá sa povedať, že syn bol úplne vyliečený, ale ochorel. Po dvojtýždňovej prestávke pokračujeme v liečebnom cykle. “.

Sofia Lvovna, 43 rokov: „Môj brat má včelárstvo. Po prečítaní recenzií o vynikajúcich vlastnostiach voskovej mory ho požiadala, aby zbieral larvy do pohára, keď mal príležitosť. Tinktúru som pripravil sám, na tom nie je nič zložitého. Zatiaľ je liečebný cyklus iba jeden mesiac. Zdá sa mi, že som začal lepšie spať a cítiť sa veselejšie. “.

Andrei Alekseevich, študent Lekárskeho ústavu Lugansk: „Neznalosť ľudí je skutočne prekvapujúca. Dvadsiate prvé storočie na záhrade a veria v liečivé schopnosti koreňa mandarínky, tinktúry kože nosorožca a teraz aj vo výťažku z voskovej mory. Nie je také strašidelné, keď ľudia používajú tradičnú medicínu súčasne s odporúčaniami ošetrujúceho lekára. Je desivé, keď ľudia odmietajú lekárske ošetrenie v prospech elixírov. Nedávno bolo na oddelenie privedené päťročné dievča, ktoré udusilo. Sotva sa jej podarilo zachrániť. A to všetko preto, že jej matka po tom, ako sa dieťaťu diagnostikovala bronchitída, ignorovala vymenovanie detského lekára a rozhodla sa neotráviť dievča chémiou, ale vyliečiť ju tinktúrou voskovej mory. To spôsobilo sanitku iba vtedy, keď malo dieťa ťažkosti s dýchaním. Pred prijatím takýchto rozhodnutí, najmä pokiaľ ide o deti, zmerajte riziká a potenciálne zdravotné riziká vyplývajúce z používania ľudových prostriedkov. “.

Christina: „Na to, aby si vzal taký nechutný lektvar, musí existovať dobrý dôvod. Som veľmi náročná a neviem, čo by ma malo prinútiť piť lektvar z plávajúcich húseničiek, ktoré sú zaplavené neznámym. Kto vie, možno ich omylom naplnili technickým alkoholom a po užití drogy už určite nebudem potrebovať žiadny liek. “.

Anton Petrovich, 59 rokov: „Sojový včelársky chov som držal 15 rokov. Asi pred 5 rokmi sa objavil matný kašeľ. Nenašiel som tuberkulózu a nenašiel som žiadne zjavné príčiny kašľa. Musel som veriť tradičnej medicíne. Čarodejka zo susednej dediny mi poradila, aby som pripravila tinktúru lariev voskovej mory. Toto „dobré“ sa periodicky začína v úľoch, takže som nemal dostatok komponentov na prípravu lieku. Tinktúru som pil v trojmesačných kurzoch s mesačnými prestávkami. Po ročnom kurze kašeľ takmer zmizol. Teraz sa žena chystá liečiť migrénovú tinktúru “.

Albina, 35 rokov: „Moja priateľka je 31 rokov a nedokázala otehotnieť. To, čo už neurobila, ku ktorému lekári a liečitelia nešli, bolo zbytočné. Pokiaľ ide o jeho manželku ako k ničomu, manžel ju opustil. Zlá vec spravidla stratila zmysel života - ani dieťa, ani manžel. Zatiaľ čo veľmi schudla, vyčerpala sa a sotva sa pohla nohami. Jej matka, pravidelná čitateľka HLS, trvala na tom, aby jej kamarátka začala piť tinktúru voskovej mory. Kamarát sa postupne začal zotavovať, odpustil manželovi zradu a stretol sa s úžasným mužom. O šesť mesiacov neskôr otehotnela a potom porodila zdravého malého chlapca. Vďaka za všetko, čo sa s ňou stane, vďaka tinktúre mory a niekedy láskavo nazýva svojho syna „malou včelou“ svojím synom.

Maria 48 rokov: „Správa manžela, že mu bola diagnostikovaná tuberkulóza, nás šokovala. Na obrázku bolo niekoľko ohnísk a lekári zriadili manžela, aby sa musel uchýliť k operácii. Manžel bol ošetrený v lekárni TB a pil hrsť piluliek. Som presvedčený, že na liečbu by sa mali používať všetky metódy liečby. Preto sa stala pravidelnou osobou na fórach a na verejnosti, kde ľudia zdieľali svoje spôsoby boja proti tuberkulóze. Írsky mach, kôpr, smotanové šišky - ktoré som jednoducho neniesol môjmu manželovi v nemocnici. Raz, počas čakania na otváracie hodiny, som hovoril so ženou, ktorá rovnako ako ja prišla k manželovi. Povedala, že po vykonaní tinktúry voskovej mory mala jej manžel pozitívny trend. Na jej odporúčanie som si objednala tinktúru. Po 3 mesiacoch používania manžel začal priberať na váhe, tomografia zaznamenala viditeľné zlepšenie a po ďalších 3 mesiacoch bol manžel presunutý z nemocnice na ambulantnú liečbu. Nemôžem povedať s presnosťou, čo presne pomohlo mojej milovanej: tabletky, tinktúra voskovej mory alebo presvedčenie, že dokáže prekonať chorobu - hlavná vec, ktorá pomohla “.

Sibírsky med z podhoria pohoria Sayan

Farma rodiny Starchevsky. Krasnojarské územie, okres Bogotolský.

24honey.ru

Internetový obchod

Číslo obchodu 1

Novosibirsk, 5

Číslo obchodu 2

Parížska obec, 9

Číslo obchodu 3

Lenin, 153

Referencie

Náhodná fotografia

Zaujímavý fakt

Hlavné menu

oddiely

Posledná správa

Posledné poznámky

Recenzie Wax Moth

Na internete, časopisoch, novinách, veľa recenzií o prijímaní voskových motýľov. Rozhodli sme sa zhromaždiť všetky recenzie na našich webových stránkach a kategorizovať ich. Sme si istí, že sa budete cítiť pohodlne.

Vosková gél na tuberkulózu

Lena (10. 5. 2015). "Včera som dostal kontrolný výstrel - výsledok je veľmi dobrý, 70% vyriešené, jedno malé zameranie zostalo." A to aj napriek tomu, že som voskový extrakt vypil menej ako 2 mesiace (počnúc 22. júlom). Mám dobrý spánok, zlepšila sa mi nálada, získal som pár kilogramov. A od budúceho týždňa ma prevezú na ambulantnú liečbu (raz za týždeň pôjdem na prášky). Manžel a syn tiež pijú pre prevenciu voskovú molu. “

Alena N. (6. 9. 2015). „Môjmu synovi bola diagnostikovaná tuberkulóza (má 6 rokov). Stalo sa to v januári 9 mesiacov po zistení ohnísk v pľúcach. Zaobchádzalo s bežnými drogami a súbežne s kvapkami voskovej mory. Všetko dopadlo dobre, z drog nedošlo k žiadnym komplikáciám, ložiská boli uzavreté. Teraz sa testuje každých šesť mesiacov. Liečebný režim. Dala som 3 kvapky dvakrát denne (vtedy mal môj syn 5 rokov), mali sme 20% voskového extraktu z vosku. Ukazuje sa, že dávka bola o niečo vyššia. Najprv si urobila prestávku po troch týždňoch po dobu jedného týždňa. Potom, bližšie k druhej polovici liečby, sa nezastavila, dala to na dlhú dobu. Môj syn pil iba s vodou, nepozná sladké džúsy a nápoje.) Zároveň si vzali tabletky, samozrejme. Ošetrovali sme sa doma, 9 mesiacov: lieky a vosková hmla. S pravidelným monitorovaním lekárom TBC. V pľúcach boli malé a malé ložiská, ale boli. Na konci liečby sa uzavreli a stopy po kalcinácii zostali, ale ako viete, je to normálne. Vďaka bohu neboli žiadne vedľajšie účinky tohto lieku. Zobral tiež Wobenzym a Essential Forte. Niekedy je namiesto metionínu metionín. Plus rôzne vitamíny. “

Alena (12.10.2013): „Bol som chorý s pľúcnou tuberkulózou 1,5 roka. Existuje alergia na lieky proti TB a pečeň sa okamžite posadí. Po celý rok bojovali s touto chorobou s tými tabletkami, ktoré viac či menej zapadli, len sa zhoršilo, objavila sa deštrukcia. Pila som medveďa a ASD - všetko je zbytočné, neexistovala pozitívna dynamika. Hneď ako som začal robiť tinktúru ohňa, zničenie bolo uzavreté. Už štvrtý mesiac pijem tinktúru voskovej mory. Cítim sa dobre. Dcéra má opäť diaskintestinálny hyper, ale testy sú všetky dobré. Išli sme k alergológovi, prešli všetkými testami, nie je alergia. A imunoglobulín sa prevráti. Fiatiatri sa rozhodli, že ide o bežnú alergiu, a už nezačali kŕmiť dieťa tabletkami. Ale stále jej dávam kvapky, nikdy nevieš čo, je lepšie hrať na bezpečie. Najmä pre imunitu nebolí. Prestali ublížiť. Ak sa objaví kašeľ a hlien, maximálne dva dni. “

Alexey, 25 rokov (06/08/2012). „Na jar roku 2010 som začal kašľať, veľa hlien odchádzalo, priateľ môjho lekára povedal, že to bolo z fajčenia:„ hovoria, že je dobré, že to postrekuje. Tomu som neprikladal veľký význam. Ale čas plynul, a ja som sa cítil horšie: kašeľ sa zosilnil, vo večerných hodinách sa teplota večer začala zvyšovať, silná nočná potenie, žiadna chuť do jedla, strčil som do seba jedlo, si myslel, že to bolo niečo ako chrípka, pil teraflu, ale nemal žiadny účinok. V októbri som začal hemoptýzu, potom sa stala desivá!

Moje obľúbené kopy ma zaviedli na kliniku číslo 4 (blízko BSMP), urobili fluorografiu a počuli hroznú diagnózu: TUBERKULÓZA! Je to šok, ako lopata na hlave... Rádiológ ma poslal do Mira 20 (Krasnojarsk Regionálny tuberkulózny dispenzár č. 2), po týždennom vyšetrení vykonali presnejšiu diagnózu: diseminovaná pľúcna tuberkulóza vo fáze rozpadu (na hornom laloku ľavého pľúca je niekoľko dier + viac ohnísk, na pravom pľúcach - viac ohnísk). Povedali, že existuje šanca na „prežitie“, ale budú musieť zostať v nemocnici od 8 mesiacov do roka a možno aj dlhšie.

Bol som poslaný na lekárske vyšetrenie do Solonetsi (regionálna lekárnička TB č. 2). Moja obvyklá hmotnosť je 75 - 80 kg, keď som ju dostal 2. novembra, vážil som 61 kg. Rozhodol som sa nestratiť srdce a pozerať sa na všetko pozitívne. V deň prijatia som skončil s fajčením. Bol mi predpísaný štandardný set: intramuskulárne tubazid (6 kociek), pyrazinamid (3 kolesá), rifampicín (4 kapsuly) každý deň.

Skutočne som neveril v ich efektívnosť, a preto som sa pustil do internetu a hľadal alternatívu. Čítal som o medveďom (jazvecom) tuku, vyzerá to ako dobrý liek, ale mám jednu pečeň (mala viac ako dosť tabliet), čítal som o medveďovi (v našej klimatickej zóne je to pochybné a problematické, a ak bude objednané z juhu, bude to veľmi drahé). Keď som hľadal spasenie, zavolala moja matka a povedala, že jeden z jej známych jej rozprával o úžasnom lieku nazývanom vosková hmla (Ognevka)..

Povedal som svojmu lekárovi zázračný liek, ktorému som počul: „Čo, na obrázkoch,„ vosková hmla - šváby “- vytráťte tento odpad z mojej hlavy. Ale ja som ho nepočúval (čo je mi ľúto). Vyrobil objednávku 6 fliaš. Prvých 2 dní som začal brať 10 kvapiek 2-krát denne, potom niekoľko dní 15, a nakoniec 20 kvapiek na 3 polievkové lyžice vody 3-krát denne (je veľmi dôležité, aby medzi prestávkami voskovej mory a užívaním liekov (injekcie, tablety) bola prestávka. bola najmenej 2 hodiny.). Vzhľad drogy som bol trochu zmätený (alkoholizované „húsenice“), ale nevenoval som mu pozornosť, ale chutilo to naozaj nič, chutné).

Na konci decembra ma urobili fluorogramom a tomogramom, podľa mojich výsledkov mi lekár povedal, že mám veľmi dobrú pozitívnu dynamiku, letel som okolo oddelenia ako krídla! Čas ubehol. Môj stav sa výrazne zlepšil, môj kašeľ takmer zmizol, priberal som na váhe, chutol som brutálne, jedol som všetko v rade (ukončenie fajčenia ho mohlo ovplyvniť). A už začiatkom marca, po ďalších kontrolných záberoch, keď som prechádzal okolo sestier, zavolala ma sestra Natasha a opýtala sa: „Je to váš rečník„ MEGA “?“ Nerozumel som a opýtal som sa: „V zmysle?“ Povedala mi, že sú pripravené nové obrázky a na nich nie sú žiadne diery. a lekári sa čudujú, ako rýchlo zarastali.

Dostal som kvapkadlá iba s tubazidom (pretože po 3 mesiacoch intramuskulárnych injekcií nebolo možné pozrieť sa na zadok bez sĺz) a pravidelne som si vzal voskovú hmlu, 20 kvapiek 3-krát denne.

Potom sa začala zábava: povesti okolo nemocnice sa rýchlo plazili, tí, ktorí sa mi predtým smiali, ma teraz požiadali, aby som vám povedal viac o voskovom mole. Nikoho som nedržal zlé a dobrovoľne som zdieľal informácie a všetkým trpiacim poskytol telefónne číslo. Neviem, koľko ľudí uverilo a zavolalo, ale viem niekoľko ľudí, ktorí začali brať voskovku, a ona im pomáhala. jeden z nich mal formu tuberkulózy odolnej voči liekom, ležel viac ako rok, nič nepomohlo, a po pár mesiacoch užívania voskovej mory (verte alebo nie) sa začala pozitívna dynamika.

Začiatkom mája mi vzali ďalšiu fotografiu a poslali ma preč so slovami: „Nie je pre teba čo robiť.“ Nebol som proti. Ó, áno, počas času stráveného v nemocnici som prešiel dvoma fyzioterapeutickými kurzami.

Od mája som bol pozorovaný na Svetovej 20, teta doktorka hovorí, že všetko je v poriadku, a je možné, že v novembri budem mať registráciu. Tiež hovorí: „Všetko na vás uzdravilo psa.“ Stále predpisujú hory piluliek, ale ani sa na ne nedokážem pozrieť. Vosková hmla skončila začiatkom júna (úprimne povedané, v poslednej dobe som sa úplne uvoľnil a niekedy mi chýbala jej príjem). Moja milovaná manželka a dcéra tiež pili voskovú molu celú zimu, sú v poriadku, nikto ochorel (ale moja dcéra má stále veľkú Mantoux, chcem aby aj ona pila).

Tu sa mi stal príbeh. Chcem vyjadriť ĎAKOVANIE za tinktúru voskovej mory! Keby lekári neodpustili Ognevku, myslím si, že bude menej obetí tuberkulózy (a na vlastné oči som videl, ako ľudia zomierajú na túto hroznú chorobu, a to nie je vtip)..

Dúfam, že moje hodnotenie dá nádej na zotavenie aspoň jednej osoby. Pamätajte si, že hlavnou vecou nie je odrádzať od života a žiť s úsmevom, veriť (skutočne veriť). V to najlepšie a všetko bude v poriadku s vami! Ďakujem všetkým, ktorí čítajú až do konca.

PS: Všetky vyššie uvedené udalosti sa mi osobne stali v rokoch 2010 - 2011, všetko, čo je napísané, je čistá pravda, a veriť alebo nie je vecou každého. Ahoj všetci

Alexander (09.09.2014). „S tuberkulózou ma priviedli do lekárne v prípade núdze vo veľmi vážnom stave v polovici decembra 2013 a priviedli ma na zem na nosidlách. Po niekoľkých týždňoch sa to zlepšilo. Prežil. O mesiac neskôr som sa dozvedel viac o najstrašnejšom HIV. V deň 3 sa verilo, že pritlačili pravú nohu. Noha visela. Vo februári bola zistená MDR +. V tom čase potešený: Úrad -. Od februára cez víkendy som bol požiadaný, aby som šiel domov. Od polovice marca prešiel na ambulantnú liečbu. Ďalším nešťastím je paraproctitída. Toto ochorenie ma vyslobodilo a stále spôsobuje trochu problémov. Všeobecne je to kytica.

O extrakte z voskovej mlyny: začnite užívať, podľa odporúčaní, niekoľkými kvapkami začiatkom júna. Prvý mesiac, keď sa hnevala, keď bola chorá. Na druhej strane - dobre, áno, pocítili sa zmeny. Začal chodiť paličkou. Niečo na pomoc mame pri domácich prácach. V treťom mesiaci - ešte lepšie. Vzal som si chemoterapiu proti tuberkulóze a pokračujem v nej. Pri nasadení: flura - infiltračná tuberkulóza v hornom laloku ľavého pľúca s rozpadom. Potom to bolo horšie - milárna tuberkulóza, úpadok pokračoval. Dali druhú skupinu ľudí so zdravotným postihnutím. V polovici augusta bola na fluore pozorovaná fibróza ľavých pľúc a pneumoskleróza vpravo, poslaná na MSCT. A bože! Zjasnenie vláknitej dutiny bez hniloby! Dokonca aj môj špecialista na TBC bol takýmto pokrokom prekvapený a potešený. Od januára do súčasnosti mbt. Bývam doma od marca. Predbežný výsledok: všetci spoločne dosiahli taký výsledok. Vosková hmla je naozaj veľmi dobrá. Neskôr, ako odovzdám, informujem o analýze ukazovatele HIV. Ale podporujem jednu ďalšiu recenziu - iného pacienta - ovplyvňuje k lepšiemu. Paraproctitis takmer prešiel. Pomaly trénujem nohu. Jazdím sám. Stavia dom. Od klamstva v máji - prechodu na zdravú budúcnosť. Boj o život a zdravie pokračuje. A najdôležitejšie želanie pre tých na križovatke je veriť! Verte v seba. A budete v poriadku. “

Oksana G. (15. 5. 2015): „Už takmer mesiac užívam tinktúru voskovej mory, cítim už obrovskú pomoc. Môj nervový proces zhoršoval starý proces tuberkulózy. Odvtedy uplynulo 10 rokov. Teraz mám 29 rokov a liečim antituberkulóznymi tabletkami horšie ako 19 rokov. Je dokonca desivé premýšľať o tom, ako sa starší ľudia cítia. S vašou úžasnou tinktúrou sa vaše zdravie výrazne zlepšilo)). Obrázok ma stále čaká, ale ošetrujúci lekár je pokojný. Už si je vedomá, že mnohí požiaru ohlasujú, že jej pomoc je nepopierateľná. Potvrdené mnohoročnými skúsenosťami. Pre ľudí by som chcel zdieľať ešte jednu nuanciu, súčasne s liečbou by ste mali vziať čo najviac vody. Na odstránenie toxínov. Účinok liečby je v tomto prípade rýchlejší a ľahší. ““

Nina S-VA (7.7.2015). „Dozvedel som sa o diagnóze„ INFECTRATÍVNA TUBERKULÓZA ĽAVÉHO DLHU, OBSE “po narodení môjho tretieho dieťaťa 23. októbra 2013. Túto infekciu som „získal“, keď som bol tehotný bez imunity. Lekári pre mňa stanovili stav: buď v nemocnici, alebo dieťa v patológii. Odišiel som do Chanty-Mansijska a môj manžel si vzal moju dcéru domov. V nemocnici, hrôza, narkomani, väzni a biči, normálni ľudia. Vypil som ich tabletky a injekcie a kvapkadlá, jedlo je hrozné, žiadne podmienky. Povedali mi, aby som klamal najmenej šesť mesiacov, napísal som odmietnutie liečby, opustil som domov s otvorenou formou, nedošlo k žiadnym zlepšeniam. V nemocnici je morálne ťažké, nemôžete písať všetko. Potom, čo ležala 2 mesiace, schudla na hrôzu. Keď som bol v nemocnici, čítal som všetko o tuberkulóze a čítal som o tomto lieku - voskovom moli. Vo februári 2014 som začal piť voskový extrakt, prestal som piť pilulky, pretože Cítil som sa od nich ešte horšie a moje kŕče boli silné. V novembri 2014 vykázali obrázky v lekárni TB dobré výsledky, bolo predpísané CT. Na CT sa spot výrazne znížil, ale pretrvával. V apríli mi povedali, že ma presúvajú do skupiny 3. Moje dieťa sa narodilo zdravé, vďaka Bohu. Mimochodom, pijem 25% voskového extraktu z vosku, najskôr po kvapkách podľa očakávania, potom iba očami. Pije sa príjemne a zdravo, čo spôsobuje chuť do jedla. Všetko zdravie a všetko najlepšie. Najdôležitejšou vecou nie je zúfalstvo, tiež som si myslel, že to bola veta. Ukázalo sa, že ide o chorobu, ktorá sa jednoducho lieči dlhšie ako ostatní. Uzdrav sa. "

Natalia (22/22/2015). „Mám 34 rokov a nemám deti, pokusy vydržať skončili mrazivými tehotenstvami. Lekári tvrdia, že z infekcie HIV a hepatitídy C je možné, že si telo nedokáže poradiť, ale nikto nevedel pravý dôvod. A v roku 2008 som ochorel aj na tuberkulózu. Liečba bola neúspešná a presťahoval sa do stabilnej formy. O deťoch, samozrejme, už prestalo myslieť s takým a takým zdravím. Ale zoznámil som sa s tinktúrou ohniska. Ako sa ukázalo, v prvom mesiaci užívania voskovej mory som otehotnela. Dozvedel som sa o tom po 2 mesiacoch a nemohol som potrat, napriek zákazu pôrodu. Nezanechali žiadnu šancu, že by som mohla uniesť a porodiť zdravé dieťa. Ale riskoval som. Pijal som voskový mol 15 kvapiek dvakrát denne po celé tehotenstvo. Neexistovala žiadna toxikóza, cítil som sa dobre. Dieťa sa narodilo o niečo skôr, asi mesiac. Ale všetko je v poriadku, dnes má presne šesť mesiacov. Prešli sme všetkými druhmi testov, všetko je normálne, na dieťa sa neprenášali žiadne infekcie. K mojej exacerbácii tuberkulózy nedošlo, hoci lekári si boli toho istí. Som si stopercentne istý, že som vydržal len vďaka tinktúre ohniska. Mimochodom, na naliehanie lekárov som mal cisársky rez a všetko sa nerealisticky rýchlo uzdravilo, jazva nie je takmer ani viditeľná. Teraz už musíme iba vyliečiť svojho manžela, nanešťastie sa proces tuberkulózy začal veľmi veľa, ale veríme v zázrak, pretože už máme jeden zázrak. Pravidelne pijeme extrakt z voskovej mole, prechladnutie a všetky druhy chrípky sa na nás nelepia vôbec. Všeobecne platí, že veľa pozitívnych zmien v tele. A ešte jednu vec, ktorú som si všimol - mám veľmi silnú schopnosť učiť sa, veľa študujem, čítam a pracujem, sám som zvedavý, ako rýchlo absorbujem vedomosti. Možno je to aj kvôli ohňu. Som vám vďačný, že nemáte potuchy, čo ste urobili pre našu rodinu. Tinktúra ohniska vytvorila zázrak - malý muž a po 6 mesiacoch ho stále vnímame ako zázrak. ““

Anfisa I. (14.06.2014). „V júli 2012 nariadil tinktúru voskovej mory. Chcem sa vám poďakovať za tak úžasnú prípravu. Manželovi bola diagnostikovaná tuberkulóza a diabetes mellitus súčasne, v júni 2012 bola predpísaná chemoterapia a inzulín. Stratil 15 kg, liečba bola hrozná, tablety sa podávali v hŕstkach po 5-10 na pitie a on musel piť všetko hneď pred sestrou. V súlade s tým sa začali všetky vedľajšie účinky: chrbát, žalúdok, obličky a pečeň boli neznesiteľne bolestivé, tablety neboli vždy absorbované. Tinktúru som si objednal na vlastné riziko a okolo augusta sme začali s liečbou. O dva mesiace neskôr sa jej manžel začal cítiť oveľa lepšie, v novembri začal pomaly vynechávať užívanie tabliet av decembri ich prestal piť úplne. Vo februári podstúpil röntgen a prešiel spútom na analýzu, všetky výsledky boli negatívne. Mimochodom, k prekvapeniu lekárov s diabetom bol vyliečený už za 8 mesiacov a predpovedali liečbu najmenej na 1 rok. Uplynuli dva roky, teraz som si objednal tinktúru, chceme piť na prevenciu a udržanie imunity.

Tatyana (06.24.2012). „Začiatkom marca tohto roku, po podstúpení fluorogramu, som počul hroznú diagnózu od lekára - fokálnu tuberkulózu ľavých pľúc. Spočiatku boli iba slzy a otázky: prečo ja? prečo? Ale potom, keď som získal odvahu, som sa rozhodol, že sa nevzdám... Musím vychovávať svoju dcéru, pretože sa to už stalo, potom sa musím liečiť. Spočiatku som bol pripravený piť všetky lieky, ktoré mi lekár predpíše, bez toho, aby som vedel, čo so mnou môžu robiť. Po týždni používania chémie moja pečeň „odišla“, tri dni som prišiel k svojim zmyslom, druhýkrát som mal dosť na tri dni, aby som si mohol vziať chémiu, opäť - priestupok... rozhodol som sa tretíkrát vyskúšať svoje telo... Ale bohužiaľ, začala toxická hepatitída ((( ((. Keď boli v úplnom šoku, začali spolu s matkou hľadať alternatívu k chémii, prehľadávali internet... Rozhodli sme sa zastaviť voskovom mole (oheň). Od 08.05.2012 som začal brať extrakt z voskového mole podľa pokynov, lekárom nič nehovorím... Nevidím to. Prášky samozrejme nepijem, pretože chápem, že ak ich vypijem, zomriem len na cirhózu pečene. Škoda, že ich nemôžem piť, ale to je moje telo... on ich neberie. 1,5 mesiaca mi urobili kontrolný výstrel, ktorý ukázal pozitívnu dynamiku, niektoré ohniská už vyriešili. Je to ako balzam na dušu. Pijeme tinktúru ohňa so svojou dcérou, hoci som paličky nevystrelil, stále sa obávam o zdravie dieťaťa. čo nie redit - to je isté! Mimochodom, moja dcéra mala na nohách lipómy, takže sa začali rozpúšťať. Verím, že všetko bude v poriadku! “

Vosková hmla na bronchitídu

Sergey (16. 10. 2011). “Naozaj zázračný výpis. Často som sa opakovala bronchitída. Kašeľ dlho nezmizol a nedávno bol často chorý s chrípkou a SARS s komplikáciami. Čítal som o voskovom mole a objednal som si ho, pretože som bol unavený rôznymi liekmi. Po troch týždňoch užívania sa kašeľ znížil a po týždni takmer zmizol. Moja žena so mnou vypila oheň (kašľa aj po prechladnutí). Do druhého mesiaca sme mali manželku aj kašeľ. Teraz, keď je každý v práci chorý, extrakt podporuje imunitu veľmi dobre. Aj keď som chytil infekciu (opäť som začal kašľať a nádcha sa začala mierne), táto choroba sa sama nevyvinula. Všetko šlo za týždeň. “

Elena (14/14/2014). „Keď sme mali vnúčatá a presťahovali sa s nami do života, nedokázala som si ani predstaviť, že by mi cez ňu chýbali všetky prechladnutia a vírusové choroby detí. Rok a pol neprestal vôbec ublížiť. ARI, chrípka, bronchitída, zápal pľúc, slabosť, dýchavičnosť tak, že sa sotva zvýšila na druhé poschodie. Vo všeobecnosti sa všetko rozpadlo. A to napriek skutočnosti, že som veľmi aktívny človek, všetko beží a všetko je ľahké, ale tu je také zlyhanie. X-ray odhalil jazvu na pľúcach. Povedali, že sa zdá, že tuberkulóza začala, ale potom sa všetko uzdravilo. Možno sa to stalo v dôsledku zmeny bydliska, žili 45 rokov na Sachalin a žili v Kubane 14 rokov. Najstaršia dcéra s nami žije, za určitých okolností jej nikdy neboli očkované a imunitný systém sa postupne úplne rozpadol. A tak moja staršia sestra mi povedala o tinktúre voskovej mory. Pijem voskovú molu 7 mesiacov a svojej dcére dávam 5 mesiacov. Výsledok je tento: nikdy som nebol chorý, aj keď vyskočím takmer nahý na ulicu (náklady na súkromný dom). Vnuci sú chorí, nie sme s najstaršou dcérou. Dobre, tiež som významne získal silu a druhý deň som si k svojej veľkej spokojnosti, vyčistení snehu na ulici uvedomil, že nemám absolútne žiadnu dýchavičnosť. Dcéra tiež prestala ochorieť. Čakám na leto, pretože v Kubane som alergický na kvet ambrózie, ale skutočne verím, že pomocou tinktúry môžem toto ochorenie poraziť. “

Elena (14.03.2014). "Chcel by som zanechať moje hodnotenie týkajúce sa vašej zázračnej liečby - voskovej mory." Tento produkt sa mi veľmi páči, a to tinktúra voskovej mory. Je okamžite zrejmé, že sme nespadli na obvyklý falošný lekáreň. Účinok je úžasný a nezáleží na tom, z akého ochorenia sa ho vezme. Berieme to takmer celú rodinu. Kŕmila neter pomocou tinktúry mory, má časté sezónne prechladnutia. Tentokrát pili tinktúru spolu celú zimu, aspoň sa trochu ochladila, ale prekvapivo ľahko prechladla, predtým ako by ležala najmenej 2 týždne pri vysokej teplote. Aj moja sestra má, rovnako ako zimná jar, trvalú sinusitídu. Vidieť tinktúru voskovej mory iba mesiac a hovorí, že sa stala oveľa lepšou. Moja priateľka, ktorej som vám poradil s krbom, trpí rakovinou prsníka viac ako päť rokov a jej zápal pohrudnice. Tekutina už bola niekoľkokrát prečerpaná. Po 3 mesiacoch užívania príušníc zaznamenala zlepšenie, spútum začalo ustupovať a samotný kašeľ čoskoro pominul, aj keď toľko rokov v chémii. Nejako sa to páči. Vo všeobecnosti je vosková hmla veľmi účinný liek. “

Margarita (14. 6. 2014). "Pil som extrakt z voskovej mory 3 mesiace." Teraz som sa rozhodol pozastaviť na 2 týždne. Predtým som po dobu 3 mesiacov pil islandský mach s mliekom. Moja bronchitída s astmatickou zložkou ma nikde neopustila, ale nikdy som nebola chorá alebo nepila antibiotiká, a to buď na jar alebo v zime. Cítim istotu a existuje nádej na vyliečenie... Jednoduché kvapky a efekt je obrovský! “

Vosková hmla na kardiovaskulárne choroby

Tatyana (28.5.2014). “Mal som štyri srdcové operácie vrátane dva ventily a kardiostimulátor (batéria). A tiež tri mozgové mŕtvice, kopa sprievodných vredov: astma, cukrovka atď. Vypil som prvý balíček s voskovou hmlou za posledný rok. V januári som bol úplne vyšetrený. Bronchiálna astma ustúpila veľa, s mozgovou príhodou, alebo skôr s mozgovou príhodou, bolo to ľahšie - nestala sa tak závratom. A teraz nemdlím. So srdcom - problémy sú, samozrejme, trochu odlišné. Napriek tomu sa umelé chlopne cítia. Spočiatku, keď ma môj manžel napojil, vypil tiež sám kvapky. A teraz bol pre neho dokonale vyvinutý normálny tlak, hoci aj predtým trpel. Má tiež umelou chlopňu vo svojom srdci. “

Alexander Stanislavovich (31. 8. 2012). “Mám 60 rokov. Z týchto 25 kalendárnych rokov som slúžil v námorníctve. Kapitán 2. pozície je teraz v dôchodku. Táto služba je spojená hlavne s jadrovou ponorkou. Po prepustení pracoval v obchodných štruktúrach na rôznych manažérskych pozíciách. V roku 2007 utrpel na pozadí emocionálneho stresu prvý infarkt. Nanešťastie som skutočne nedospel k žiadnym záverom a v dôsledku toho som dostal za približne rovnakých podmienok druhý infarkt. Počas a po rehabilitácii s pomocou mojej manželky som čítal veľa rôznych literatúr. V túto chvíľu som sa rozhodol pre svoje ďalšie ošetrenie. S Božou pomocou som pri skúške prišiel k kombinácii miernej fyzickej aktivity, ošetrenia bylín a extraktu voskovej mory. Cítim sa dobre."

Arkady (02/12/2016). „Prvý„ test “voskovej mory sa uskutočnil sám pred 3 rokmi. Úžasné! Zvýšený výkon. Veselá nálada. Cítime optimizmus života... Boli chvíle..., že sa chrípka bujnie okolo, av mojom najhoršom prípade mám 2-3 dni miernu nevoľnosť. V noci si umyl nos slanou vodou, aby mohol dobre dýchať... To je všetko ošetrenie. Po druhej mŕtvici som svoju matku „vytiahla“ tinktúru voskovej mory. Teraz má 76 rokov. Nepôjde k hosťom, nepáči sa jej a trochu ju ťahá za nohu, ale !! Robí veľa práce vo vidieckom dome: záhrada, kurčatá, umývanie, čistenie, varenie atď.... Keď lekári zistia, že tento voskový mol pomohol, sú prekvapení. “

Inna (02/02/2014). „Pred niekoľkými mesiacmi som začal tachykardiu. Pulz odčítava z rozsahu každý deň za 100. Plus vysoký nízky tlak. Neustále nad 90. Snažil som sa hľadať príčiny, snažil som sa vyrovnať sám, liečili sa ľudovými liekmi. Ale uvedomil som si, že bez beta-adrenergných blokátorov to nedokážem. V čase, keď som sa dozvedel o ohni, už som pil Atenolol stabilne, čo ma samozrejme nepotešilo. Potom, čo som začal s tinktúrou voskovej mory, som čakal na zasľúbený desiaty deň. Je uvedené, že 10-dňový príjem mumpsu znižuje tlak o 10 - 15%. Ale zázrak sa nestal. Stále som mal tachykardiu a môj nízky krvný tlak sa neustále zvyšoval. Pokračoval som v tinktúre. A po troch týždňoch užívania po štvrtý týždeň som si uvedomil, že nie je potrebné brať Atenolol. Najprv som si myslel, že to bola len nehoda. Ale aj v piatom týždni bol pulz a nižší tlak v rámci normálnych limitov. Teraz môžem s istotou povedať, že všetko bolo pre mňa normalizované z prijatia voskovej mory. Pah-pah-pah. “

Valentina Viktorovna (09/10/2011). "Mám najlepšie recenzie o vašej tinktúre voskovej mory: 1) po užití do 1 hodiny sa krvný tlak zníži a ja si všimnem diuretický účinok." 2) nálada sa zlepšuje, zvyšuje sa tón. Pijem voskovú mol po celý rok - záchvaty angíny pectoris prešli. Robíte dobrú prácu. Úradná medicína nemôže vždy pomôcť, existuje veľa rozvodov s doplnkami výživy, ľudia by mali zistiť, že existuje alternatíva, že si môžete pomôcť sami. “

Svetlana (25.11.2016). „Niekoľkokrát som pre svoju matku objednal voskovú tinktúru. Ak ste nepodviedli, neveril som v tento liek, nariadil som ho na žiadosť svojej matky, pretože mala 2 infarkty, z ktorých jeden bol rozsiahly, a preto bola pripravená na všetko kvôli uzdraveniu alebo aspoň na zlepšenie zdravotného stavu svojej rodnej osoby. Ale dnes (po 2 rokoch) kardiogram neukazuje jazvy na srdcovom svale, ale boli! Samotní lekári sú prekvapení, ale keď moja matka hovorila o tinktúre, usmievajú sa prinajlepšom. Všetky lieky predpísané lekármi nemôžu mať taký účinok, môžu znižovať cholesterol, znižovať krvný tlak, tepovú frekvenciu, ale nemôžem sa zbaviť jaziev, a preto som veril, že tinktúra skutočne pomohla, bola to ona! “

Onkológia voskov

Elena Yuryevna (02.16.2013). "Dobrý deň! V decembri som pre svoju matku kúpil extrakt z voskovej mole (diagnóza bol adenokarcinóm maternice s pľúcnymi metastázami). V januári sa CT opakovalo, veľkosť metastáz sa znížila z 1,4 mm na 1,2 - 0,9 mm. Mama prakticky nemá kašeľ, dobre znáša chémiu - nevyvracia, nie je tam žiadna slabosť. Dobrá chuť do jedla a spánok, robí všetky domáce úlohy. Mojou úlohou je samozrejme „udržať“ pľúcne tkanivo „pod kontrolou“ pomocou antioxidačnej terapie FIRE. (Z dôvodu metastázy sme odmietnutí operácie). GAME si vzal aj môj brat (40 rokov) trpí bronchiálnou astmou už od detstva. Tiež spokojný. “

Vosková hmla na bolesti hlavy

Olga Nikolaevna (05/20/2014). „Po 37 rokoch sa moje migrény častejšie vyskytovali. Niekoľkokrát mesačne dochádza k útokom veľmi silných so stratou orientácie (aura). Z drog nič nepomáha. Snažil som sa piť infúzie byliniek, ale nepomohlo to. Pijem podľa schémy a extraktu smrti a voskovej mory. Migréna nebola mesiac. A hlava bolí menej. Začala tiež darovať svojho syna (18 rokov). Má tiež silné bolesti hlavy. Dokonca už bol odovzdaný aj vojenský preukaz (obmedzená platnosť). Pravda, dávam mu iba dvakrát denne - ráno a v noci, zatiaľ čo iba dva týždne. Zdá sa mi, že sa začal sťažovať menej na bolesti hlavy. A predtým som bol každý deň mučený. Prijímame ďalšie. ““

Herpes Wax Moth

Svetlana (01.16.2014). "Samozrejme, že je veľmi viditeľné, že vosková hmla pôsobí." Môj opar sa prakticky objavoval každý mesiac. Teraz je preč, ešte som sa neocitol, mal som pocit, že sa choroba začína, ale ešte sa to nezačalo :) Všeobecne je to v pohode.

Recenzia videa z voskovej mory

Elena Ivanovna - 60 rokov. Náhodou som si kúpil oheň, keď som išiel do lekárne na lieky na priedušky (pretože mám chronickú bronchitídu) a po ceste som išiel do obchodu s výrobkami včiel. Tentoraz som sa rozhodol obísť bez antibiotík. A nestratili sa. Už druhý deň ráno bolo ľahšie dýchať. Kvôli chorobe nemohla ísť k príbuznému v inom meste. Ale tretí deň som cítil prudký nárast sily a kúpil si lístok.

Tento príbuzný mal štekavý kašeľ v dôsledku exacerbácie bronchitídy. Po požiari vo večerných hodinách sa jej stav zlepšil, nasledujúce ráno bol kašeľ so spútom. Po 7 dňoch kašeľ úplne zmizol.

Dala Ognyovke svojej tete (91 rokov), ktorá mala kašeľ, toho dňa sa cítila lepšie.
Druhý bratranec dal Ognyovke s laryngitídou a ten veľmi pomohol. O niekoľko dní neskôr išla do práce. Som veľmi rád, že som našiel Ognevku a rozhodol som sa ju vziať! Cítim sa veľmi veselý! Odporúčam všetkým, aby prijali tento prírodný liek!

Svetlana Ilinichna - 76 rokov (dôchodca). Užívam Flint-Tinktúru a Flame-Mummy 2 mesiace. Počas chôdze som sa prestal dusiť. Znížený tlak zo 180 na 150. Prestal som piť veľa tabliet. Stalo sa to veľa energie. Vylepšená pamäť. Prešiel som kašľom, moje pľúca sa zbavili makrely. Zlepšila sa funkcia srdca.

Nina - 62 rokov. Liečil chronickú bronchitídu ohňom. Kašeľ prešiel po 30 minútach. V zime prestala bolieť. Požiar v obchode je veľmi žiadaný.

Vladimir Ivanovič - 68 rokov (po rozsiahlom infarkte začal brať Ognyovku). Desiateho dňa som cítil zlepšenie, bolo ľahšie dýchať, moje srdce začalo pracovať lepšie, zlepšila sa moja nálada, môj krvný tlak sa vrátil k normálu, nedávno lekári odstránili diagnózu ANEURISMU, krvný obraz sa zlepšil: môj cholesterol a cukor sa znížili, môj hemoglobín sa zvýšil. Manželka Nina Semenovna po užití Ognevky začala lepšie spať, zvýšila energiu, znížila bolesť nôh s artrózou.

Nikolay - 61 rokov. Požiar som už rok. Spočiatku to veľmi pochyboval, ale počúval lekára, ktorého poznal a kúpil. Vízia, vylepšená pamäť. Sputum ide dobre. Únava zmizla, objavila sa veselosť. Neexistujú žiadne kontraindikácie. Dávam dieťaťu.

Olga Nikolaevna - 64 rokov (lekár). Vedela a používala o Ognyovke v dobách Sovietskeho zväzu. Dnes každý tretí pacient používa Ognevku. Používam pri chorobách priedušiek, pri kinezi pľúc, pri ochoreniach kardiovaskulárneho systému a mozgových ciev. Pracuje skvele na normalizáciu spánku a regenerácie buniek u starších ľudí, čistí krvné cievy. Dokonale pomáha fajčiarom s hlienom.

Fedulova Tatyana Nikolaevna. Pijem Ognyovku šesť mesiacov. Neustále chorá s bronchiálnou astmou. Teraz je už menej zima. Tlak sa vrátil k normálu.

Nikolaev Sergey Yuryevich. Vyskytli sa 4 infarkty. Po 3. užití Ognevky prešla dýchavičnosť, srdcová arytmia sa nezačala a moje nohy prestali bolieť. Tabletky odmietol. Oheň je veľmi efektívny.

olga Som matka dvojčiat. Trpela chronickou únavou. Po 2 týždňoch užívania Ognevky sa pridalo veľa energie. Mala dosť na všetko. Bolesť hlavy a závraty zmizli. Odporúčam všetkým, aby sa vziať oheň.

Kuznetsova Lyubov Nikolaevna. Trpela zápal pľúc, jej jazvy na pľúcach a jej imunita klesla. Lekári nemohli pomôcť, liek nepomohol. Po dvojtýždňovom kurze sa Ognevka začala cítiť dobre.

Nikolay - 65 rokov, Tatyana - 62 rokov. Nikolai: Vyskytli sa problémy s vysokým krvným tlakom. Po 10 dňoch užívania Ognevki-Mumiyo tlak klesol zo 180 na 140. Tatyana: Po absolvovaní jedného kurzu sa stal aktívnejším, tlak sa znížil a pracovná kapacita sa zvýšila.

Biorezonančné technológie

Navigačná ponuka

Vlastné odkazy

Informácie o používateľovi

Nachádzate sa tu »Biorezonančné technológie» Zdravie z prírody »Voskovník - univerzálny liek.

Wax Moth - univerzálny liek.

Príspevky: 1 Strana 30 z 63

05.06.2013 03:13

  • Zaslal: Radimir
  • Aktívny člen
  • Miesto: Kaluga
  • Registrované: 01/10/2011
  • 361 príspevkov
  • Rešpekt: ​​+946
  • Kladné: +1587
  • Pohlavie Muž
  • Konané na fóre:
    23 dní 19 hodín
  • Posledná návšteva:
    Včera 03:05

VAGUFy, chcem predstaviť používateľov fóra „novému“, aj keď v skutočnosti veľmi starým liekom. Toto je vosková hmla alebo včelí oheň (galleria melonella - lat.) S týmto výrobkom som sa stretol až tento rok, vyskúšal som ho na vlastnej koži a ubezpečil sa o jeho mimoriadnych vlastnostiach. Po prvé, relatívne stručné informácie (o nich je veľa v sieti) o tomto produkte.

Wax Moth.
Včelí vosk (vosková mol) sa už dlho používa pri ľudovom liečení. Na jeho základe bol pripravený liek na srdcové choroby a zmeny súvisiace s vekom, predčasné vädnutie, slabosť mužov, neplodnosť a iné choroby. Poznanie mimoriadnych liečivých vlastností prípravku voskovej mole zostalo po stáročia majetkom veľmi úzkeho okruhu ľudí: včelárov a liečiteľov. Od chvíle, keď je vajíčko položené, a až do úplného vytvorenia prechádza život voskovej mory výlučne vnútri úľa. Prirodzene, iba životne dôležité produkty včiel slúžia ako potrava pre larvy voskovitej mory, predovšetkým včelí vosk, voštiny. Vďaka vylučovaným enzýmom ľahko používajú tento chemicky extrémne inertný produkt na výrobu potravín. A nie všetci včelári a ešte viac obyčajní ľudia vedia, že galéria Melonella (V. Mol), táto pohroma včelínov, je vynikajúcim liekom.
INDIKÁCIE NA POUŽITIE
1. Ftiológia. Tuberkulóza (v kombinácii so základnou liečbou), tuberkulóza.
2. Pulmonológia. Chronická bronchitída, pneumónia, bronchiálna astma, respiračné alergie, bronchiektotické ochorenie.
3. Kardiológia. Ischemická choroba srdca, myokarditída, hypertenzia, infarkt myokardu, vrodené srdcové poruchy, kardioneuróza, arytmie, tachykardia atď..
4. Pediatri. Akútne a chronické bronchopulmonálne choroby, dôsledky pôrodnej patológie, anémie, dysplázie rastu a celkového vývoja, neuróza, dysbióza, oslabená imunita.
5. Chirurgia. Zotavenie po operácii, osteoporóza, cysta atď..
6. Hematológia. Rôzne anémie, choroby krvi.
7. Gastroenterológia. Gastritída, kolitída, vredy, pankreatitída, cholecystitída, hepatitída.
8. Imunologia. Prispôsobenie tela, oslabenie imunitného systému, imunodeficiencia.
9. Gynekológia a andrológia. Patologické tehotenstvo, menopauza, neplodnosť mužov a žien, slabá sexuálna aktivita,
10. Gerontológia. Prevencia predčasného starnutia, senilných zmien, chorôb starších ľudí.
11. Športová medicína. Výcvik športovcov na súťaže a rehabilitáciu po prepracovaní.
Spôsob aplikácie: 50 kvapiek 2 krát denne 30 minút pred jedlom s malým množstvom vody. Začnite s kurzami s 15 až 20 kvapkami na identifikáciu individuálnej reakcie tela. Celý priebeh prijímania je tri mesiace. Ak je to potrebné, zopakujte kurz do jedného mesiaca.
Nežiaduce vedľajšie účinky v extrakte neboli zistené. Kontraindikácie: individuálna intolerancia
Tieto informácie neslúžia ako návod na samoliečbu. PRED POUŽITÍM VŽDY konzultujte so svojím lekárom. ŽIADOSŤ O NIEKTORÉ INÉ INDIKÁCIE
Extrakt z voskovej mole podporuje vstrebávanie jaziev z akéhokoľvek orgánu v ľudskom tele. Môže to byť jazva srdcového svalu po infarkte a zmeny ciev mozgu po mozgovej príhode, otras mozgu, zmeny pľúc po zápale pľúc a pohrudnice a dokonca aj keloidné jazvy. Na prevenciu aterosklerózy, vegetovaskulárnej dystónie je dobré používať tinktúru voskovej mory, pričom sa znižuje obranyschopnosť tela. Extrakt z voskovej mole funguje dobre pri liečbe tromboflebitíd, kŕčových žíl, opuchu žíl sa znižuje a zlepšuje sa celkový stav. Liek má antioxidačný a spevňujúci účinok, zlepšuje mikrocirkuláciu krvi, znižuje zrážanlivosť krvi. Tinktúra voskovej mory je silný prírodný imunostimulant, zvyšuje obranyschopnosť tela a odolnosť voči rôznym chorobám (vrátane rakoviny). Extrakt z voskovej moly je širokospektrálne antibakteriálne a antivírusové liečivo. Z tohto dôvodu môžete tinktúru voskovej mory počas vysokého výskytu respiračných vírusových ochorení a epidémie chrípky, tj na jeseň av zime. Dôležitou stránkou liečivého účinku extraktu z voskovej mole je jeho pozitívny účinok na metabolizmus (metabolizmus): znižuje sa hladina cukru (v dôsledku leucínu), bráni sa ukladaniu tukov v pečeni a stenách krvných ciev (metionín) a znižuje sa hladina cholesterolu (kyselina linolová). Liek obsahuje enzým serínovej proteázy, ktorý má silný lyzačný účinok, ktorý zabraňuje tvorbe adhézií a jaziev. Vďaka tomu je veľmi užitočný po rozsiahlych zápalových procesoch, hnisaniach a chirurgických zákrokoch. Aminokyseliny - histidín a metionín chránia telo pred ionizujúcim žiarením a intoxikáciou, pretože odstraňujú soli ťažkých kovov a toxínov. Prítomnosť kyslých peptidov, nukleotidov a nukleozidov v kombinácii s aminokyselinami - valín, izoleucín, histidín a rastové stimulačné faktory - zvyšuje vytrvalosť a rýchlosť regenerácie svalov po tvrdej práci, podporuje rast a regeneráciu tkanív, absorpciu vápnika, zvyšuje zásobovanie tela tela, zvyšuje syntézu hemoglobínu. To všetko je potrebné pre ľudí, ktorí sa zaoberajú ťažkou fyzickou prácou, ako aj v období zotavenia po operáciách a zraneniach. Tinktúra voskovej mory má pozitívny psychotropný účinok vo forme zlepšenia nálady, zlepšenia pamäti a schopnosti učenia sa vďaka aminokyselinám - fenylalanínu a tryptofánu. Vďaka tomu je liek užitočný pre ľudí s intenzívnou duševnou prácou..
ĽUDIA ZAMESTNANÁ STRESOVOU FYZIKÁLNOU A DUŠEVNOU PRÁCIOU, ATHLETY
Extrakt z voskovej mole zvyšuje vytrvalosť a rýchlosť regenerácie svalov po tvrdej práci alebo tréningu, zvyšuje zásobovanie tela tela, zvyšuje syntézu hemoglobínu a podporuje vstrebávanie vápnika. Ako prírodný anabolik zvyšuje koordináciu svalov a znižuje citlivosť tela na bolesť. To všetko je potrebné pre ľudí, ktorí sa zaoberajú ťažkou fyzickou prácou a športovcami.
Extrakt má mierne psychostimulačné, energizujúce, vzrušujúce a nootropické účinky. Užívanie extraktu zlepšuje dynamiku nervových procesov v mozgu, zvyšuje odolnosť mozgu voči agresívnym vplyvom, zlepšuje pamäť a duševnú aktivitu a má aktivačný účinok na učenie. Preto je užitočné pre ľudí zapojených do intenzívnej duševnej práce..
Medzi hodnotné vlastnosti tinktúry voskovej mory patrí absencia toxicity, vysoká účinnosť, absencia farmakologických a lekárskych rizík, kompatibilita pri použití s ​​farmakologickými prípravkami a stabilita pri skladovaní (do piatich rokov)..
Prevzaté tu: - http://vk.com/c Na konci tohto odkazu je zaujímavá filmová prednáška na túto tému.

05/05/2013 03:16

  • Zaslal: Radimir
  • Aktívny člen
  • Miesto: Kaluga
  • Registrované: 01/10/2011
  • 361 príspevkov
  • Rešpekt: ​​+946
  • Kladné: +1587
  • Pohlavie Muž
  • Konané na fóre:
    23 dní 19 hodín
  • Posledná návšteva:
    Včera 03:05

Viac o vosku, výňatkoch z článkov.

. N. 3. Khismatullina, ctená doktorka Ruskej federácie, „Apitherapy“. Článok „Program na použitie apyfytofýzy pri roztrúsenej skleróze“.
Výťažok z lariev včelieho masa (vosková mol). Tkáňové larvy obsahujú mnoho užitočných látok, vrátane enzýmov, z ktorých jedna je schopná rozpustiť vosk a látky podobné voskom, má protisklerotický účinok..

. VIACEROVÁ SCLERÓZA. Prípravok voskovej mole zlepšuje pohodu pacienta, znižuje frekvenciu liečby pacienta v nemocnici (nemocnici), zlepšuje koordináciu pohybu, zlepšuje a obnovuje imunitu, dodáva silu a energiu, znižuje únavu.

. Článok lekárskeho medu. vedy fytoapitherapeutka Sinyaková "Prípravy včiel SVETLA."
a nevyliečiteľné choroby “
... Na záver poznamenávam, že v mojej praxi existuje veľa prípadov účinného použitia týchto prírodných liečebných prostriedkov pri liečbe záškrtu, čierneho kašľa, adenoidov, anémie, neplodnosti, fibroidov a maternicových fibroidov, mastopatie, endometriózy, rakoviny prsníka, žalúdka a pľúc, vírusovej hepatitídy, roztrúsenej sklerózy., ankylozujúca spondylitída, prostatitída a adenóm prostaty, arachnoiditída atď..

. Článok „Úprava voskovej mory. Ošetrenie extraktom a tinktúrou voskovej mory "
... Výťažok z voskovej moly sa používa na liečbu nasledujúcich chorôb: prevencia a liečba akútnych respiračných infekcií a chrípky; choroby centrálneho a periférneho nervového systému (následky mozgovej príhody, arachnoiditídy, roztrúsenej sklerózy, Schmorlovej hernie, osteochondrózy, parézy, paralýzy, neuritídy rôzneho pôvodu atď.); choroby kardiovaskulárneho systému (koronárne srdcové choroby, angína pectoris, srdcový infarkt) myokarditída, kardiomyopatia, hypertenzia atď.; choroby dýchacích ciest (priedušnice, bronchitída, zápal pľúc, zápal pľúc, bronchiálna astma, tuberkulóza); ochorenia pečene (B. Botkina, akútna a chronická hepatitída, cirhóza); choroby pankreasu (hr. pankreatitída). diabetes mellitus); chirurgické ochorenia (po každom brušnom chirurgickom zákroku, ktorý má zabrániť vzniku keloidných jaziev a adhézií, zahubiť endarteritídu); reumatologické choroby (zahrnuté v komplexnej liečbe voskových motýľov všetkých druhov artritídy a artrózy); preležaniny); v gynekologickej praxi (na ošetrenie určitých druhov voskových motýľov neplodnosť a adnexitída), s mnohými inými chorobami. Alkoholová tinktúra voskovej moly, dobre skladovaná, neškodná, veľmi aktívna, nemá žiadne vedľajšie účinky. Kontraindikácie: individuálna intolerancia.

. Artamonova N.V. Článok „Liečba ohňom 21. storočia“
. Terapeutické použitie extraktu v kombinovanej terapii ischémie s myokarditídou rôznych etiológií, hypertenzie, aterosklerózy a zlyhania obličiek prináša efektívne udržateľné výsledky. Napríklad užívanie lieku stabilne normalizuje krvný tlak v priemere už v 10. deň. Osobitný význam má vplyv na sexuálnu sféru u mužov, ktorí majú v dôsledku veku alebo minulých chorôb zníženú sexuálnu túžbu a impotenciu. Vynikajúce výsledky sa dosiahli pri prostatitíde a vezikulitíde, najmä v kombinácii so smrťou. Liečba adenómu prostaty sa lieči bez chirurgického zákroku a pri širšom používaní včelích produktov. Sú to choroby starších ľudí, ktorých organizmy sú často zaťažované mnohými chorobami. Liečená je tiež vírusová hepatitída, roztrúsená skleróza, ochorenie štítnej žľazy, menopauza, neplodnosť. Anémia u tehotných žien sa dá ľahko odstrániť. Zvyšujúci sa oslabený imunitný výťažok prispieva k neočakávanej likvidácii niektorých chronických bolestí, ktoré sa už dlho mávajú a zmierujú. Dokonca aj ľudia, ktorí sa nesťažujú na nič, používajú extrakt, cítia ľahkosť, prudký nárast sily, čistotu mysle.
Psy liečime dokonca aj psinke na mor a enteritídu. Tieto choroby nič neberie tak dobre, najdôležitejšie je, že liek je úplne prírodný, nemá žiadne farmakologické a zdravotné rizikové faktory. Trvanie kurzu závisí od oslabenia a strusky tela. Stáva sa to roky. Potreba prestávky na mnoho rokov sa nepozorovala, ale vždy musíte počúvať telo - to je najlepší lekár. Kontraindikácia je iba individuálna intolerancia včelárskych výrobkov..

Viac o aplikácii:
Srdcovo-cievne ochorenie.

Infarkt myokardu, angína pektoris, kardioskleróza, ateroskleróza, srdcové arytmie (tachykardia, bradykardia, extrasystol), koronárne srdcové ochorenie, hypertenzia, myokarditída rôznych etiológií, vegetatívno-vaskulárna dystónia a ďalšie choroby kardiovaskulárneho systému.

Užívanie drogy od desiateho dňa po infarkte myokardu bráni jazvovým zmenám v myokarde, čo spôsobuje ich resorpciu a nahradenie kontraktilným svalovým tkanivom..
Extrakt zvyšuje silu srdcových kontrakcií o 25 - 55% a 2 - 3 krát zvyšuje rezistenciu srdcového svalu na umelú ischémiu. Najväčší terapeutický účinok sa dosiahne pätnásty deň od začiatku liečby. Extrakt neustále znižuje krvný tlak (o 12-14% do desiateho až štrnásteho dňa liečby).

Zlepšenie činnosti kardiovaskulárneho systému, prevencia ischémie a aterosklerózy - choroby, ktoré sú podľa WHO hlavnými príčinami úmrtnosti.
V srdcovom svale (myokard) sa výrazne zvyšuje glykogén, zvyšuje sa kontrakcia, prejavujú sa výrazné kardioprotektívne vlastnosti, prejavuje sa srdcová rezistencia na toxický účinok stropanthínu, čo je priaznivé pre jeho stav..

Pri dlhodobom podávaní lieku (1-1,5 roka) v priebehu 3 mesiacov sa pozoruje pozitívna dynamika jazvových zmien v myokarde: poruchy atrioventrikulárneho (atrioventrikulárneho) vedenia, arytmie vymiznú, intraventrikulárne vedenie sa zlepšuje.

Extrakt lariev voskovej mory má pozitívny vplyv na metabolizmus, znižuje hladinu cukru, zabraňuje ukladaniu tukov v pečeni a stenách krvných ciev, znižuje cholesterol.

Použitie extraktu na liečbu pacientov s angínou pectoris, chronickou koronárnou nedostatočnosťou a kardiosklerózou zastavuje záchvaty angíny pektoris, znižuje dýchavičnosť, zlepšuje výkon elektrokardiogramu..

Extrakt znižuje množstvo kyseliny mliečnej v tkanivách srdca a aorty, zvyšuje obsah glykogénu v srdcovom svale a pečeni, čím zvyšuje ich funkčnú stabilitu..
Aminokyseliny obsiahnuté v extrakte voskovej mory prispievajú k resorpcii jazvového tkaniva ktoréhokoľvek orgánu ľudského tela, vrátane jaziev srdcového svalu..
Liek má antioxidačný a posilňujúci účinok, podporuje zdravú koronárnu mikrocirkuláciu a zabraňuje tvorbe krvných zrazenín (ktoré môžu spôsobiť infarkty a mŕtvicu), znižuje krvné zrazeniny

Ako účinný geriatrický prostriedok (proti starnutiu) sa tinktúra voskovej mory používa už od čias starovekom Egypte a Mezopotámie, čo potvrdzujú aj zachované rukopisy z tých čias. Stredoveké záznamy o ľudových liečiteľoch v Európe vrátane Ruska tiež uchovávajú recepty na použitie tinktúr na prevenciu a liečbu senilnej slabosti, úpadku..

Antioxidačné, adaptogénne, imunostimulačné a kardioprotektívne vlastnosti extraktu zvyšujú funkčné schopnosti tela, čo sa plne prejavuje pri liečbe a prevencii zmien súvisiacich s vekom. Ako geriatrické liečivo sa odporúča používať dvakrát ročne v kurzoch na jeseň a na jar. O účinnosti použitia extraktu z voskovej mory v starobe S.A. Mukhin predložil správu na konferencii o dlhovekosti v Moskve v roku 1959. Extrakt sa tiež používa na liečenie adenómu prostaty a menopauzálnych porúch..

Vďaka vlastnosti liečiva, ktorá zlepšuje mikrocirkuláciu krvi, znižuje viskozitu krvi a tvorbu trombu, znižuje hladinu cholesterolu v krvi a rozpúšťa cholesterolové plaky, sa toto liečivo môže používať ako účinná liečba aterosklerózy mozgových ciev a dolných končatín, tromboflebitidy, kŕčových žíl (zníženie opuchu žíl a ich zafarbenie, zmiznutie). bolesť pri chôdzi, zlepšenie celkového stavu).

Gynekologické choroby a reprodukčná dysfunkcia.

Neplodnosť žien a mužov, menopauza, adenóm prostaty, impotencia.

Použitie extraktu v mnohých prípadoch pomáha obnoviť plodnosť u žien, ktoré nemohli dlho otehotnieť (v 17. storočí sa pre bezdetné ženy odporúčali larvy voskovej mory)..

Extrakt má silný pozitívny vplyv na sexuálnu sféru mužov, ktorí v dôsledku veku alebo minulých chorôb mali zníženú sexuálnu túžbu alebo impotenciu..

V dôsledku prítomnosti kyseliny palmitovej, linolovej a linolénovej má extrakt (tinktúra) antiandrogénny účinok, ktorý je užitočný pri liečbe adenómu prostaty..

Docent, Gynekologicko-pôrodnícka klinika, Ryazanská lekárska univerzita Yu.K. Gusak prvýkrát aplikoval extrakt z voskovej mole v pôrodníckej praxi pri liečbe žien s rôznymi tehotenskými patológiami (obvyklý potrat, placentárna nedostatočnosť, anémia). Monitorovanie účinnosti liečby sa uskutočňovalo na základe výsledkov ultrazvukových a biochemických krvných testov. Pozorovania 250 žien v nemocnici ukázali:

- Extrakt z voskovej mole zvyšuje imunitnú aktivitu tela a zabraňuje spontánnym potratom - dôsledkom nedostatočnej imunitnej funkcie placenty; - výťažok lariev z voskovej mory zlepšuje metabolizmus, čoho dôkazom je zvýšenie hladiny hemoglobínu;

- kombinované použitie extraktu zlepšuje reológiu krvi, mikrocirkuláciu maternice a placenty, čo zlepšuje funkčnú aktivitu placenty a vedie k pokračujúcemu tehotenstvu.

Vysoká účinnosť tejto liečby bola potvrdená skutočnosťou, že všetkých 250 pozorovaných žien si udržalo tehotenstvo a porodilo zdravé deti..

Prečítajte Si O Diabete Rizikových Faktoroch